BEST WESTERN

Hotel Kalliohovi

The World´s Biggest Hotel Family ®
Kalliokatu 25, 26100 Rauma
+358 283 881

BW Rewards

Best Western Rewards -kanta-asiakasohjelma

Best Western Rewards on jo vuonna 1988 perustettu Best Western -hotellien oma kanta-asiakasklubi. Sen jäsenyys on ilmaista. Best Western Rewardsin -jäsenet kartuttavat yöpymisistään pisteitä ja saavat etuja hotelleissamme. Perusperiaatteena on, että pisteitä saa 10 pistettä jokaista Suomessa, Baltiassa ja Puolassa käyttämääsi 80 senttiä kohden.

 

Ketjun etujen lisäksi Kalliohovissa tarjoamme lisäetuja korttitasosta riippuen.

Gold-taso: Päiväkohtainen juomalippu jonka voi hyödyntää mietoihin alkoholijuomiin sekä virvokkeisiin.

Gold Elite-taso: Päivän suositusmenu

Platinium-taso: Päivän suositusmenu ja juomalippu

Diamond-taso: Päivän suositusmenu ja kaksi juomalippua

  Hotellikohtaiset edut eivät ole voimassa erikoishintojen tai vapaaöiden yhteydessä.

Liity hotellissa tai netissä

Best Western Rewards -jäsenhakemuksia saa hotelleistamme, missä sinut voidaan kirjata jäseneksi samantien. Voit myös rekisteröityä jäseneksi jäsensivuillamme.

 

Status Match -ohjelma klubin vaihtajille

Best Westernin Status Match -ohjelma tekee klubivaihdosta helppoa! Jatkat meillä vastaavalla jäsentasolla kuin mitä olet nykyisessä kanta-asiakasklubissasi olet ehtinyt saavuttaa. Rewards-jäseneksi liittyminen on maksutonta.

 

Seuraa pistetilannettasi ja jäsentarjouksia netissä - vaihda pisteitä palkintoihin

Voit tarkistaa pisteesi ja päivittää yhteystietosi jäsensivuilla. Voit myös vaihtaa pisteitä erilaisiin pistepalkintoihin. Pisteisiin, palkintoihin tai hotellivarauksiin liittyvissä voit aina ottaa yhteyttä maksuttomaan asiakaspalveluumme.

This is not a very special hotel in any particular meaning, but definitely the best in town. Practical, renovated rooms, friendly and helpful personnel and nice restaurant. No fitness services, but a Sauna for relaxation is available downstairs.

Faubus, Tampere, Finland - TripAdvisor